Microblading/hairstrokes / PMU

Categorie: Behandelingen
Prijs: € 195,00

Permanente make-up wordt al sinds de tijd van Cleopatra toegepast en in de 20ste eeuw ontzettend populair. Bewezen is dat deze methode geen schade toebrengt aan de huid en gezondheid. Microblading/ hairstrokes is een speciale techniek door middel van blades/ mesjes die een mooie natuurlijke look geeft aan de wenkbrauw. En is uiteraard geschikt voor mensen die s'morgens geen tijd hebben om te wenkbrauwen te shapen/ weinig tot geen wenkbrauwen hebben/ moeite met het aanbrengen van een product op de wenkbrauwen/ allergisch voor makeup/ bij sporten/ bij ziekte waarbij de wenkbrauwen- haren uitvallen/ littekens camoufleren en er altijd perfect willen uitzien zonder te veel make-up. De strokes worden uiteraard aangebracht bij de vorm en kleur van het gezicht. Met de hairstrokes techniek voel je meteen eigen met de wenkbrauwen, behalve dat de kleur de 1ste week iets donkerder zal zijn. Na ongeveer 5 dagen is de pigment kleur iets lichter geworden, en na een aantal weken zal de kleur ongeveer 40% lichter zijn. De strokes zullen ongeveer 1 tot 2 jaar blijven zitten, dit onder voorbehoud na gelang van de huidconditie en verzorging. Soms is een 3e behandeling nodig hier betaalt u 50,00 extra voor..Voor een optimaal effect is het aan te raden de behandeling 1x per jaar te herhalen, dit is afhankelijk van de huidconditie. Pas de eerste dagen op met water/ zeep of andere producten/ chemicalien. Vermijd de zon/ zonnebank en sauna de eerste weken. Daarna de wenkbrauwen altijd beschermen tegen de zon door middel van een beschermingsfactor ( om een mooie resultaat te behouden ) Blijf zo veel mogelijk van de korstvorming af dit ivm de inkt meetrekken, dit veroorzaakt kale plekken. De wonden zo hygienisch mogelijk behandelen dit ivm infecties.

De behandeling bestaat uit een intakegesprek, de microblade behandeling ( afmeten/ tekenen en pigmentatie ) en 1 nabehandeling binnen 8 weken.

Soms is het nodig om een extra behandeling te plannen dit ivm de huid slecht pigment opneemt. Deze extra behandeling kost 50 extra.

De salon/ producten en behandelingen GGD goedgekeurd..

 

( Extra ) nabehandeling binnen 8 weken 50,00

Binnen 1 jaar 95,00

Na 1 jaar volledige prijs 195,00

 

Laat geen permanente make-up aanbrengen :

wanneer je zwanger bent

diabetes

hemofilie

chronische huidziekte

allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet

immuunstoornis

hart- en vaatafwijkingen

Heb je 1 van deze aandoeningen of gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica ? En wil je toch PMU ? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts.

Behandelduur 90 minuten
Afspraak?
Maak nu een afspraak

Commentaar

Maak nu online een afspraak

Onze openingstijden